IMG_0051

 hestersnijders.com een persoonlijke stijlblog met posts, mijn portfolio & personal styling. 

Met oog voor nieuwe trends, gevoel voor stijl en het maken van mooi beeld ben ik deze persoonlijke stijlblog hestersnijders.com begonnen.

Mijn naam is Hester Snijders en ik ben op mijn veertiende begonnen met het maken van een eigen website, destijds nog een ander domein. Tot op heden, nu ben ik 23, is hestersnijders.com een feit.

Mijn liefde voor mode heb ik al meegekregen vanaf jongs af aan. Ik was altijd al bezig met het houden van mijn eigen mini modeshows, het maken van een tijdschrift, plaatjes knippen uit megadikke ELLE’s en fotoshoots houden met kleding van mijn moeder.

Later wilde ik mijn passie voor mode graag delen met anderen. Daarom ben ik op veertienjarige leeftijd begonnen met bloggen, toen nog op een ander forum (hezzies.nl) Ik keek met grote ogen naar upcoming modebloggers zoals StyleScrapbook, This Chick’s Got Style en Chiara Ferragni, toen nog een onbekende die leuke outfit foto’s postte. Dit wilde ik ook! Mijn blog bestond voornamelijk uit eigen mode illustraties.

Ook wil ik mijn gevoel voor stijl wil ik met anderen delen. Ik wil anderen helpen met het vinden van zijn of haar inner style. Tijdens mijn opleiding Mode & Media Styling aan de B Academy te Amsterdam heb ik veel geleerd over kleur, figuur en persoonlijkheid. Het laten stralen van iemands uiterlijk en innerlijk is iets wat ik graag doe. Daarom zou ik graag bij jou langskomen voor een persoonlijk stijladvies. Op mijn website onder het kopje Personal Styling vind je hier meer over.

Daarnaast vindt je mijn portfolio wat deels bestaat uit illustraties, grafisch– en stylingwerk. Momenteel studeer ik af voor de opleiding Media Vormgever in Amsterdam.


Hester Snijders
info@hestersnijders.com