Met oog voor nieuwe trends, gevoel voor stijl en het maken van mooi beeld ben ik deze persoonlijke stijlblog Hestersnijders.com begonnen

Mijn naam is Hester Snijders en ik ben op mijn veertiende begonnen met het maken van een eigen website, destijds nog een ander domein. Tot op heden, nu ben ik twintig, is het online communiceren iets waar mijn passie ligt.

Mijn liefde voor mode heb ik al meegekregen vanaf jongs af aan. Ik was altijd al bezig met het houden van mijn eigen mini modeshows, het maken van een tijdschrift, plaatsjes knippen uit megadikke ELLE’s en fotoshoots houden met kleding van mijn moeder.

Later wilde ik mijn passie voor mode graag delen met anderen. Daarom ben ik op veertienjarige leeftijd begonnen met bloggen, toen nog op een ander forum (Hezzies.nl) Ik keek met grote ogen naar upcoming modebloggers zoals StyleScrapbook, This Chick’s Got Style en Chiara Ferragni, toen nog een onbekende die leuke outfit foto’s postte. Ik wilde dit ook ! Daarom ben ik begonnen met mijn eigen website. Hier vertelde ik mijn eigen verhaal en kijk op de modewereld. Dit deed ik door middel van het schrijven over trends, mijn eigen stijl en het maken van mode illustraties om zo te communiceren met de lezer.

Nu ik 20 ben vond ik het tijd voor een nieuwe start. Ik wil het bloggen weer oppakken en serieuzer nemen. Vandaar dat ik Hester Snijders ben begonnen om zo professioneler aan de gang te gaan. Ik heb heel veel nieuwe ideeën waarbij ik anderen wil inspireren. Ik wil mijn doelgroep vergroten, van jong tot oud. Ik wil ze op de hoogte brengen van mijn kijk op de modewereld en mijn gevoel voor stijl.

Door middel van tekst, illustratie en mooi beeld wil ik met anderen communiceren over mode. Ik zal vertellen over trends, mijn persoonlijke stijl en jullie laten inspireren met mooie beelden. Dit doe ik door te schrijven, illustreren, fotograferen en video’s maken. Geregeld zit ik achter mijn laptop, schetsboek of camera of duik ik met mijn hoofd in de nieuwste VOGUE voor een dosis trends.

Daarnaast wil ik mijn gevoel voor stijl delen met anderen. Ik wil anderen helpen met het vinden van zijn of haar inner style. Tijdens mijn opleiding Mode & Media Styling aan de B Academy te Amsterdam heb ik veel geleerd over kleur, figuur en persoonlijkheid. Het laten stralen van iemands uiterlijk en innerlijk is iets wat ik graag doe. Daarom zou ik graag bij jou langskomen voor een persoonlijk stijladvies. Op mijn website onder het kopje PERSONAL STYLING vind je hier meer over.

Get Inspired !

Hester Snijders

info@hestersnijders.com