SHOPPING LIST : SILK SCARFS

shoppinglistsilkscarfs

Image design : Hester Snijders. Photos are not by me.

Hi allemaal ! De laatste tijd heb ik een grote liefde voor zijden sjaaltjes. In de serie Gossip Girl droegen alle meiden altijd zo’n zijden sjaaltje bij hun school uniform en in die tijd wilde ik er stiekem ook zo uit zien. Eigenlijk kan een sjaaltje altijd, vooral als je een basic outfit aan hebt en je je outfit een beetje saai vind. Op zulke momenten grijp ik naar zo’n funky gekleurd sjaaltje, want het maakt je outfit net even extra leuk. Ik heb de leukste van dit moment voor jou op een rijtje gezet, welke is jouw favoriet ?

  1. RALPH LAUREN Janette sjaal Dit klassieke sjaaltje heeft iets weg van de originele Hermès, maar dan stukken goedkoper.
  2. FURLA Metropolis Mega sjaal Ik ben helemaal weg van dit printje met designer bags van Furla, deze zet ik op mijn verlanglijstje.
  3. FURLA Sjaal met legerprint Ook deze met coole legerprint is in drie tinten verkrijgbaar en never out of style.
  4. ALEXANDER MCQUEEN Skull sjaal  De skull zal niet snel verdwijnen bij Alexander McQueen en de sjaal bestaat in vele verschillende kleurtjes en formaten.
  5. FURLA Multicolor sjaal In eerste instantie lijkt deze sjaal vrij abstract, maar hij heeft een coole dierenprint en dieren zijn natuurlijk altijd een go to in de mode.

Leaver a comment