VALENTINE’S SPECIAL : PINK HAIR CRUSH

pink hair crush

Image Design : Hester Snijders. Photos : Instagram

Hi everyone !  Zelf ben ik weg van het ontdekken van nieuwe trends op het gebied van fashion, lifestyle & beauty. Deze coole, nieuwe beauty trend spot ik de laatste tijd steeds vaker op onder andere Instagram. En hoe vaker ik mijn pink hair crush voorbij zie komen op mijn timeline, hoe liever ik het zelf ook wil. Menig modeblogger, celebrity en online influencer is er al mee gespot : Pink hair.
Mijn favorieten it-girls bij wie deze trend echt geslaagd is, heb ik voor jullie hierboven gezet. Van links naar rechts zien we Amerikaanse actrice Ashley Benson, blogger & it-girl Charlotte Groeneveld en Deense blogger Amalie Fischer. 
Maar voor we allemaal gillend naar de kapper rennen voor deze look heb ik even wat research gedaan. L’Oréal heeft in haar haar collectie een lijn genaamd Colorista die een breed scala aan nieuwe kleuren biedt, van mint groen tot hot pink en van ombré tot grijs.
Er zijn color sprays, die een dagje blijven zitten, een washout voor 1-2 weken en de permanente kleuring waar je iets langer plezier van hebt.  Ik heb de Colorista Washout die 1-2 weken blijft zitten alvast op mijn verlanglijstje staan en dan in de kleur roze of dirty pink. 

 colorista coloristacolorista

Mijn favorieten van de Colorista washout lijn op een rijtje. van links naar rechts : Lila, Roze & Dirty Pink. 

De lijn is verkrijgbaar bij de Kruidvat en de prijzen lopen van 7,99 tot 9,99 euro. https://www.kruidvat.nl/colorista Ik zeg leuk idee voor Valentijn ? X

Leaver a comment