SHOPPING : BOOTS CRUSH

boots crush

Images : Pinterest & Simmi.com Image design : Hester Snijders

Wahaha ik heb een nieuwe schoenen crush en deze moet ik even met jullie delen. Ik spotte een tijdje terug al de mesh boots bij Kylie Jenner en al snel zat het internet en instagram er vol mee. Van mesh boots tot glass heels I love it ! Alleen een goede webshop vinden was een beetje lastig. Inmiddels heb ik bij Simmi.com ontdekt, een Engelse webshop waar ze talloos van deze look a like Kylie boots verkopen. Ik wil letterlijk alles hebben ! Mijn oog is gevallen op de Nora Nude Clear Pointed Ankle Boots die ik zojuist heb besteld ! Ik heb de leukste laarsjes hieronder gezet. Onder de foto’s vind je de linkjes naar alle schoenen van de webshop. Welke zijn jouw favoriet ? Shopse ! X 

glass heels

Nora Nude Clear Pointed Ankle Boots

nude overknee boots

Reyna Nude Stretch Lycra Peep Toe Thigh High Boots

latex heels

Lavana Nude Patent Clear Heel Ankle Boots

 

peeptoe nude heels

Alma Nude Stretch Lycra Peep Toe Ankle Boots

overknee transparant boots

Amra Clear Nude Thigh High Boots

 

 

Leaver a comment