SHOP THE LOOK – LOVISA BARKMAN

Shop the look

Image design : Hester Snijders. Photos : Lovisa Barkman Instagram, Rebelle.com, Hema.nl & Douglas.nl 

Ze is een Zweedse godin met een elegant, vrouwelijk & sophisticated stijlgevoel. Ik heb het over Lovisa Barkman, een blogger afkomstig uit Zweden.

Ik volg haar al langere tijd op Instagram en haar stijl inspireert me elke dag weer met haar van top tot teen tot in de detail perfect gestylde outfits. En niet alleen haar stijl, maar ook haar schoonheid verrast me elke dag weer. Wapperende, net van de kapper komende haren, gezonde, gebronsde huid en prachtig verzorgde nagels.

Haar outfits bestaan meestal uit een enkel stuk voor stuk prachtige, elegante stuks van hoogwaarde kwaliteit. Meestal een perfect zittende trend jurk met designer riem en high heels. En de andere dag een high waisted denim gecombineerd met faux fur en overknee boots.

Niet alleen haar outfits en beauty looks maken me jaloersmakend, ook de toplocaties waarop keer op keer haar outfit foto’s plaatsvinden. Poserend in de Galleria Vittorio Emanuele II of in de straten van Soho, Lower Manhattan. Deze beauty komt met haar prachtige van top tot teen gestylde looks overal.

Één van haar looks shop je look a like (deels budget, deels high class). Lovisa draagt in bovenstaande bovenstaande look met haar mede bloggers en nauwsluitend perfect passende little black dress, waarvan de budget variant van de Hema is. (Ik heb hem ook ! En zit perfect net zoals bij haar) Gecombineerd met een vintage (niet zo budget) riem van Hermès en nude lipstick van MAC in de kleur Velvet Teddy. 

Nieuwsgierig naar Lovisa’s stijlgevoel ? Bezoek haar blog of Instagram
Get Inspired ! Hester

Leaver a comment