Met oog voor nieuwe trends, gevoel voor stijl en het maken van mooi beeld ben ik deze persoonlijke stijlblog hestersnijders.com begonnen.

Mijn liefde voor mode heb ik al meegekregen van jongs af aan. Ik was altijd al bezig met het houden van mijn eigen mini modeshows, het maken van een tijdschrift, plaatjes knippen uit megadikke ELLE’s en fotoshoots houden met kleding van mijn moeder.

Later wilde ik mijn passie voor mode graag delen met anderen. Daarom ben ik op mijn veertiende begonnen met het maken van een eigen website. Ik keek met grote ogen naar upcoming modebloggers zoals StyleScrapbook, This Chick’s Got Style en Chiara Ferragni, toen nog een onbekende die leuke outfit foto’s postte. Dit wilde ik ook! Mijn blog bestond voornamelijk uit eigen mode illustraties.

Nu wil ik anderen helpen met het vinden van zijn of haar inner style. Dit doe ik onder de naam Hester Styling. Tijdens mijn opleiding Mode & Media Styling aan B Academy te Amsterdam heb ik veel geleerd over kleur, figuur en persoonlijkheid. Het laten stralen van iemands uiterlijk en innerlijk is iets wat ik graag doe. Daarnaast heb ik de opleiding Media Vormgever afgerond. Hierdoor ben ik meer dan een stylist, maar richt ik mij ook op Grafische Vormgeving. In de toekomst hoop ik meer celebrities en editorials te mogen stylen!

Bekijk mijn CV
Bekijk Hester Styling Instagram
Bekijk Hester Styling Facebook